Even voorstellen: Bartender Sam
9 juni 2015

Even voorstellen: Bartender Sam

Hoi, ik ben Sam van Asch! Ik ga vanaf nu regelmatig artikelen schrijven op dit blog, over cocktails natuurlijk.

Ik ben 20 jaar en kom uit Soest. Inmiddels woon ik op kamers in Utrecht, want ik studeer daar communicatie- & eventmanagement. Ik heb een hobby/baan die ik dolgraag met jullie deel: cocktails!

Afgelopen zomer heb ik in Barcelona een cursus gevolgd van 4 weken. Daarin ben ik opgeleid tot cocktail-bartender en vond het helemaal te gek! In Barcelona begon ik al te denken, hoe kan ik hier nou mee bezig blijven? Want in de omgeving van Soest is geen cocktailbar te vinden... helaas.

Tussen mijn studies door werkte ik bij een cateringbedrijf, en daar borrelde het idee op. Als ik niet in een cocktailbar kan werken, dan breng ik het toch naar de mensen toe? Cocktailcatering!

Het concept van mijn bedrijfje was geboren: ‘"The Rollin' bar".

Samen met mijn broer heb ik een bar ontworpen die demontabel is. We hebben oud sloophout gehaald en het omgetoverd tot een ware cocktailbar. Ik kan de bar overal opbouwen en dan heerlijke cocktails gaan maken!

Het is mijn missie om meer mensen aan het shaken te krijgen en daarom geef ik ook workshops en proeverijen. Ik had niet durven dromen dat het allemaal zo snel zou gaan! Afgelopen januari ben ik begonnen en nu schrijf ik al een blog en heb ik meerdere klussen.

Mijn eeuwige dank aan iedereen die me geholpen heeft, zonder jullie was ik nog lang niet zover!

Maar... wat mag je verwachten van mij?

Door middel van blogberichten, wil ik mijn enthousiasme en kennis overbrengen aan mijn lezers.

Je bent (hopelijk) geïnteresseerd in cocktails, anders kwam je niet op deze website toch!? Aan de hand van tips, anekdotes en natuurlijk recepten wil ik je prikkelen om ook aan de slag te gaan met cocktails.

Met de juiste kennis kan ook jij thuis een prachtige cocktail maken! Veel leesplezier en cheers! 

Groetjes,

Bartender Sam

Bartender Sam

Cocktail Enthusiast & Bartender

Geplaatst op in de categorie Bartender Sam.