Bombay Gin Tonic Cocktail Recept

Bombay Gin Tonic Cocktail
Boodschappenlijstje
50 ml Bombay Sapphire
125 ml Tonic
3 IJsblokjes
1 Citroen
Alvast klaar leggen

  • Longdrinkglas

  • Maatbeker

  • Mes

De Bombay Gin Tonic cocktail is een kruidige cocktail op basis van gin. Deze heldere kleurloze cocktail dient geserveerd te worden in een longdrinkglas. Met een alcoholpercentage van ongeveer 11 procent is de Bombay Gin Tonic een vrij lichte cocktail die lekker weg drinkt. Lees verder voor het volledige Bombay Gin Tonic recept en leer hoe je hem zelf kunt maken! Misschien iets voor vanavond?

Zelf een Bombay Gin Tonic maken

  1. Giet de Bombay Sapphire en de tonic in een glas met ijs.
  2. Schil een brede sliert citroenschil van de citroen.
  3. Snijdt een partje citroen en knijp deze uit in het glas.
  4. Draai de citroenschil zodat deze een spiraalvormige vorm krijgt en doe deze in het glas.
Bombay Gin Tonic Variatie & Tips
1) Voor een betere uitstraling kan dit drankje ook in een martiniglas of een rode wijnglas met veel ijs worden geserveerd. 2) Wanneer deze cocktail in een martiniglas wordt geserveerd kan het mengsel het best in een shaker met ijs worden geroerd en vervolgens door een strainer in het glas worden geschonken. Hierdoor is het drankje lekker koel en komt er geen vervelend ijs tegen je lippen bij het drinken.
Tags
ZomerZomercocktail
Een Bombay Gin Tonic cocktail delen?

Over de Bombay Gin Tonic Cocktail

Bombay Gin & Tonic is een cocktail op basis van premium gin. De gin in deze cocktail is samengesteld en bereid met maarliefst 10 exotische specerijen en is zacht van smaak. De combinatie van Gin & Tonic zorgt voor een frisse bitterkruidige smaak. Deze cocktail is op zijn lekkerst als het warm weer is en bereid wordt met kwalitatief hoogwaardige tonic.  

Smaak
Kruidig
Glas
Longdrinkglas
Basis
Gin
Kleur
Helder
Populair
Niveau
11 % alcohol