Fillier Pine Fever Tree Cocktail Recept

Fillier Pine Fever Tree Cocktail
Alvast klaar leggen

  • Longdrinkglas

  • Jigger

  • Maatbeker

De Fillier Pine Fever Tree cocktail is een aromatische cocktail op basis van gin. Deze heldere kleurloze cocktail dient geserveerd te worden in een longdrinkglas. Met een alcoholpercentage van ongeveer 9 procent is de Fillier Pine Fever Tree een vrij lichte cocktail die lekker weg drinkt. Geniet van deze heerlijke Belgische cocktail. Lees verder voor het volledige Fillier Pine Fever Tree recept en leer hoe je hem zelf kunt maken! Misschien iets voor vanavond?

Zelf een Fillier Pine Fever Tree maken

  1. Kneus de dennennaalden en doe deze in een glas met ijs.
  2. Giet de gin in het glas.
  3. Giet de tonic in het glas.
  4. Snijdt een plakje limoen en doe deze in het drankje.
Fillier Pine Fever Tree Variatie & Tips
1) Je variëren met het glas waarin je het serveert. Zo kun je een wijnglas gebruiken om de cocktail sjieke uitstraling te geven en een longdrink glas of een whiskyglas om een stoere uitstraling aan het drankje te geven.
Tags
SamRollinbarRoll in BarG en TZomerZomercocktail
Een Fillier Pine Fever Tree cocktail delen?

Over de Fillier Pine Fever Tree Cocktail

De gin in dit recept heeft een ingrediënt waar mensen altijd van opkijken. Dennennaalden! Filliers dry gin 28 wordt gemixt met een distillaat van dennennaalden. De gin ruikt hierdoor sterk naar hars, maar de kruidenmix gaat daarintegen absoluut niet verloren! Fevertree heeft een hele mooie collectie mixers. Hun motto is: ''If 3/4 of your drink is the mixer, make sure you use the best'' Met die slogan slaan ze de spijker precies op z'n kop. Als garnering is het het leukste om dennennaalden te gebruiken. Die zijn gewoon in het bos te vinden, klein stukje wandelen is nog gezond ook!

Smaak
Aromatisch
Glas
Longdrinkglas
Basis
Gin
Kleur
Helder
Populair
Niveau
9 % alcohol